SLIDER

Inkan ja Tuuren pentuja odotellaan saapuvaksi lokakuun toisella viikolla

 

Jungdoes Inka De Licht ja Pomppaloikan Trolling Stone Tuure
Jungdoes' Inka De Licht "Inka" ja Pomppaloikan Trolling Stone "Tuure".

Viime viikonloppuna kävimme Inkan kanssa tapaamassa ensimmäisen kerran Tuurea Nurmijärven suunnalla. Rakkautta oli ilmassa erittäin paljon ja yhteiskuvien saaminen oli melkoisen työn takana!

Tämä pentue ei ollut ennakkoon kovin hyvin suunniteltu, koska tämä koronavuosi ei ole ollut itselleni helpoin ja tein jo kertaalleen päätöksen keväällä, että siirretään tätä pentuetta vielä roimasti eteenpäin tulevaisuuteen. Itselläni tapahtui kuitenkin kesäloman aikana uskomaton virkoaminen tästä jostain koronakoomasta ja -depressiosta, ja tajusin että ei voisi ollakaan parempaa aikaa pentueelle kuin nyt syksyllä. Inka tietysti aloitti juoksunsa välittömästi lomani jälkeen ja normaalista etuajassa ja olin itse vielä hieman lomatunnelmissa enkä asiaa heti huomannut. Ja paniikkihan siitä sitten tuli! 

Kaivoin pölyisistä muistini sopukoista niitä mielenkiintoisia uroksia, joita olin aiemmin vilkuillut ja ei muuta kun yhteydenottoa eteenpäin. Kauhean iloinen pitää kyllä olla, kun tavoitin omistajat ja kaikki olivat kiinnostuneita antamaan uroksensa käyttöön. Kiitos siis kaikille, jotka tästä itsensä mahdollisesti tunnistavat <3 

Ensimmäiset suunnitelmat kaatuivat ja jäivät haaveiksi ehkä tuleviin pentueisiin. Olin jo luopumassa pentuesuunnitelmista, kun huomasin Tuuren tuoreen LTE-tuloksen Koiranetissä ja aloin tutustua tarkemmin tähän tyyppiin. Ai että, se tunne kun tiedät että tässä se unelmien koiramies on! 

Inka oli asiasta myös harvinaisen samaa mieltä ja kumpikin astutusmatka Tuuren luokse sujui kerrassaan loistavasti! Toki loppuvarmistus onnistumiseen saadaan vasta vähän myöhemmin :) 


"Ei kun pysykää nyt ihan hetki vaan paikoillanne!"


 


© Kennel Poffertjes