SLIDER

Inka

Jungdoes Inka De Licht

 


FI MVA, DE MVA, EEJV-16, EEV-16
s. 19.3.2015

i. C.I.B SE MVA DK MVA LU MVA DE (VDH) MVA NL MVA JMV-10 DKV-12 DKV-14 Fanica Tiptop Tjano
e. Gwenny Meike V.H. Molengat


Päivä Inkan kanssa alkaa aina aamupusuilla ja haleilla, jotka toimitetaan suoraan sänkyyn. Toisinaan, etenkin mökkiviikonloppujen jälkeen, tämä herätyspalvelu on toki hieman epäkunnossa ja aamukahvinsa joutuu keittelemään koiran vielä kuorsatessa. Inka kulkee usein mukana töihin, missä on hyvä vielä vähän torkkua ja silloin tällöin katsella ikkunasta. Iltasella on Inkan aktiiviaika, eli pitemmät lenkit, koirapuistoilu ja koiraharrastukset tapahtuvat tällöin. Parasta ajanvietettä Inkan mielestä on lenkit metsässä, mökkeily, agility ja rallytoko. Kaikki tehdään aina täysillä ja kun on todella perso nameille, niin treenaaminen on helppoa.

Inka mukautuu tilanteeseen kuin tilanteeseen ja kotona arki on rauhallista, kun ulkoilu ja muut harrastukset pysyvät säännöllisinä. Inkalla ei ole eroahdistusta eikä juurikaan taipumusta haukkumiseen, vain mökin pihaa vahditaan aktiivisesti.

 Perhe on Inkalle kaikki kaikessa. Perhettä ei jätetä, metsässä liikkuessa pysytään lähellä ja mökillä osallistutaan kaikkiin mökkiaskareisiin. Oman tontin ulkopuoliset tapahtumat eivät näytä juurikaan kiinnostavan, vain portti käydään silloin tällöin tarkastamassa.
Näyttelytuloksia: 


SALO RN 13.5.2017 - Godelieve De Wit-Bazelmans (Alankomaat)
ROP (BOB)
"2 years 2 months. Exl type, size, prop. --- Beautiful head. Good ears. Dark eyes. Exl pigmentation, correct bite. Exl angulation. Nice forechest & depth of brest. Strong loins. Thic bones. Good tail length. Exl coat. Exl light footed movement. Good tail carriage. Nice intensive temp."

LAHTI RN 30.10.2016 - Rob Douma (Alankomaat)
VSP (BOS)
"Very lovely bitch of correct size and --- proportions. Feminine head, thin ears, correct bite, round eyes. Good neck, well bodied.Correct --- and tailset and -action. Angulated equally in front and behind. Moves springy and with correct tail action. Well presented."

TAMPERE KV 6.5.2017 - Van Den Berg Hans (Alankomaat)
ERI (EXL)
"Excellent bitch, I like her very much. --- Very nice head shape. Nice dark eyes, good earset. Good front & rear. Good length of muzzle. Good coat. Excellent mover."
Terveystiedot:

Lonkat: B/B
Kyynärät: 0/0
Polvet: 0/0
Selkä: Selkänikamien epämuotoisuus VA0 (normaali) ja
välimuotoinen lanne-ristinikama LTV0 (normaali)
Silmät: ei todettu perinnöllisiä silmäsairauksia
Sydän: kuuntelutulos normaali

Geenitestit (MyDogDNA):
gPRA - terve, ei-kantaja
HUU (hyperurikosuria) - terve, ei-kantaja

Luonnetesti: +120, laukauskokematon

Inka KoiraNet-jalostusjärjestelmässä


Kasvattajat: 

Lykke Kruse & Bjarne Mikkelsen, 
Tanska


© Kennel Poffertjes